Waar woorden
tekort schieten
spreekt de muze

Muze
brenger
Hoe bezorg ik iemand een onvergetelijke ervaring?

Ben je goed in muziek? In verhalen? In klein theatraal werken of andere kunsten? En wil je die kwaliteit inzetten om anderen iets te geven binnen de Muzemantel?
Kijk hier voor informatie.

Muzemanteltelefoon
0573-25 44 44
Werkdagen 9.00 12.00 uur
bespreek@muzemantel.nl

Kunst voor de ziel

De Muzemantel brengt de muzen dichtbij, aan huis. De muze kan troost bieden, houvast geven bij het dragen en verwerken van verlies, een diepere emotionele laag toegankelijk maken of om het leven los te durven laten of juist weer terug vinden. Muzen zijn er in veel vormen. Muziek geeft kracht, maar ook poëzie, beeldende kunst, dans of misschien wel kookkunst kunnen een bijdrage leveren in moeilijke tijden. Kunstenaars  (professionals of professionele amateurs) brengen de muzen bij kwetsbare mensen: ouderen, jongeren, mensen met dementie, mantelzorgers, chronische patiënten of patiëntjes. 

Veel Muzebrengers nemen deel aan ons coachingstraject. Zij zijn goed uitgerust om ook in allerlei situaties op hun best te zijn. Zij vinden het bijzonder om hun talent in te zetten voor en ook mét mensen die door ziekte of verlies een moeilijke tijd hebben.